« STOCKLIQUIDATIE TERRASGRILLS (GRATIS VERZENDING) (1799)

« Tepro Grill

Tepro Terras Grill Toronto, 16x

Kavel nummer: 1675-11

Tepro Terras Grill Toronto, 16x

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Tepro Grill - Kavel 11 van 11

Omschrijving

16x Tepro garden grill, gas uitvoering. Als u van uw biefstuk houdt, dan zult u dol zijn op de Toronto Steak Grill - kook thuis gemakkelijk steak van restaurantkwaliteit.
Kook een biefstuk in enkele minuten!
Bereikt 800 ° C binnen 120 seconden
15x Dubbelwandig roestvrij staal
Elektrische piëzo-ontsteking (1,5 v AA-batterij vereist - niet inbegrepen)
Keramische infraroodbrander van 3,5 kW
Afmeting: (H) 490 mm x (B) 230 mm x (D) 590 mm
2 x roestvrijstalen roosters
2 x roestvrijstalen lekbakken
1 x roestvrijstalen grillhandvat
Verwijderbare grillrails voor eenvoudige reiniging
Inclusief propaangas slang en regelaar
Een bruisende toevoeging aan elke barbecue, de Toronto Steak Grill van Tepro bereikt 800 ° C binnen slechts 120 seconden. De elektrische piëzo-ontsteking zorgt voor een gemakkelijke start, terwijl de keramische infraroodbrander van 3,5 kW geschikt is voor hogere temperaturen voor sneller koken dan standaardgrills. Deze duurzame BBQ is gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal van 430 kwaliteit en wordt geleverd met een slang en regelaar, twee roosters, twee lekbakken en een grillhandvat om ervoor te zorgen dat je hebt wat je nodig hebt om te beginnen. De grillrails zijn afneembaar voor eenvoudige reiniging, geholpen door de lekbakken en afveegoppervlakken.De perfecte steak grillen - kinderlijk eenvoudig met de Toronto steakgrill. De gasgrill met bovenwarmte van Tepro is de perfecte tool voor elke grillperfectionist en voor veeleisende culinaire genieters.
Met een constante werktemperatuur van meer dan 800 °C en de vele handige accessoires wordt de perfecte steak bijna vanzelf gegrild. Het rauwe vlees wordt korte tijd vlak onder de hittebron gelegd. Daarbij karamelliseert het vlees en ontstaat er een lekker en knapperig korstje.
Na het scherp aanbraden wordt de steak in de grillschaal gelegd en in het onderste koelere gedeelte van de grill geschoven. Daar moet het vlees nog enkele minuten rusten. Om de gewenste gaarheid zoals well done, medium of rare te controleren, kan idealiter een grillthermometer als hulpmiddel worden gebruikt.

Behalve de perfecte steak kunt u met de twee meegeleverde grillroosters en grillschalen ook ander gevarieerd eten zoals pizza, gegrilde groenten of vis maken. De culinaire creativiteit kent daarbij geen grenzen. Na het grillen kan de binnenkant van de grill dankzij z'n intelligente vetafvoersysteem met vetlade en de uitneembare grillroosterrails snel en efficiënt worden gereinigd.
Door z'n robuuste en kwalitatief hoogwaardige constructie en de constante hitte zal elke grillliefhebber langdurig en veel plezier van de Toronto steakgrill hebben. Grills met bovenwarmte zijn de nieuwe trend op de grillmarkt en de perfecte tool voor alle culinaire perfectionisten aan de grill.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Misschien interessant in het actuele aanbod

Foto's

  • Tepro Terras Grill Toronto, 16x

  • Tepro Terras Grill Toronto, 16x

  • Tepro Terras Grill Toronto, 16x

  • Tepro Terras Grill Toronto, 16x

  • Tepro Terras Grill Toronto, 16x

  • Tepro Terras Grill Toronto, 16x

  • Tepro Terras Grill Toronto, 16x

  • Tepro Terras Grill Toronto, 16x

  • Tepro Terras Grill Toronto, 16x

  • Tepro Terras Grill Toronto, 16x

  • Tepro Terras Grill Toronto, 16x

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×