« DIV. NIEUW ELEKTRO, KEUKENMATERIAAL, SLAAP- EN BEDLINNEN, KLEIN GEREEDSCHAP, TUINGERIEF ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4965)

« Huishoudelijk-Reinigen

Vlakmop met automatische emmer CC-9070

Kavel nummer: 5028-130

Vlakmop met automatische emmer CC-9070

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Huishoudelijk-Reinigen - Kavel 1 van 3

Omschrijving

Dweilen kan veel eenvoudiger met de Cenocco CC-9070 vlakmop met emmer, een leuke manier om alle dagelijkse taken zo efficiënt mogelijk te laten uitvoeren. Deze dweil met een emmer is ontworpen voor multifunctioneel gebruik en heeft een self-wash- en droogfunctie die elke keer een volledig schone vloer garandeert. De absorberende mop pads zijn gemaakt van microvezels, ze zijn veilig en zacht voor alle soorten vloeren en oppervlakken. De microvezelpads zijn dikker en groter en gemakkelijk te onderhouden. U hoeft de vuile, vochtige mop niet meer handmatig te wringen en het smerige water aan te raken, maar de emmer heeft ook een mogelijkheid voor een eenvoudige en snelle opruiming waarmee u zich onder de emmer kunt wassen en drogen. De bucker heeft een tweekamer voor droge en natte reiniging en aan het deksel is een spatbestendig en handsfree reinigingsmechanisme voor de mopkop bevestigd. De vlakke mop heeft een slank ontwerp dat 360 ° kan draaien voor betere navigatie in krappe bochten en moeilijk bereikbare gebieden. De dweillengte is 121 cm, deze heeft een handgreep met een eenvoudige handgreep en een ophangopening voor eenvoudige opslag. De mop-eenheid is inklapbaar en kan in de emmer worden opgeslagen. De Cenocco Flat Mop met emmer is gemaakt van een duurzaam en stevig ABS-plastic en hoogwaardig roestvrij staal dat zeker een leven lang meegaat.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Vlakmop met automatische emmer CC-9070

  • Vlakmop met automatische emmer CC-9070

  • Vlakmop met automatische emmer CC-9070

  • Vlakmop met automatische emmer CC-9070

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×