« 4 ZITMAAIERS, SHOWROOMMODELLEN, ALS NIEUW ! (LUTTEN (NL)) (1767)

« Grasmaaier / Zitmaaier Husqvarna

Zitmaaier, Husqvarna R322T AWD

Kavel nummer: 1643-4

Zitmaaier, Husqvarna R322T AWD

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

Husqvarna R322T AWD, Krachtige en veelzijdige Rider met tweecilindermotor en vierwielaandrijving. Optionele maaidekken met combi- en zijuitworp, bieden eersteklas resultaten. Geschikt voor landeigenaren die het hele jaar door superieure efficiëntie, wendbaarheid en perfecte resultaten eisen. Het scharnierende stuursysteem en het aan de voorzijde gemonteerde maaidek zorgen voor een intuïtieve bediening, uitstekende bereikbaarheid voor het maaien en een geweldig overzicht van uw werkgebied. All-Wheel-Drive verhoogt opmerkelijk en verzekert handling op ongelijke, natte en gladde gebieden evenals op hellingen. Kan eenvoudig worden uitgerust met een aantal hulpstukken zoals bezem, klepelmaaier, sneeuwschuiver en sneeuwblazer, voor maximale output gedurende het hele jaar.

Motor / motorfabrikant Briggs & Stratton, Netto vermogen bij vooraf ingesteld toerental, 3000 tpm, Transmissietype hydrostatisch. Knikbesturing
Door het unieke knikbesturingssysteem kan het achterste paar wielen onder de machine door zwaaien. Het resultaat is superieure manoeuvreerbaarheid met een minimale draaicirkel bij volledige vergrendeling.
R 214T AWD
Vierwielaandrijving (AWD)
All-Wheel-Drive (AWD) zorgt voor grip op ongelijke, natte en gladde gebieden en hellingen. AWD past automatisch de tractie op alle wielen aan, afhankelijk van de situatie en de bodemgesteldheid.
Maaidek aan voorzijde
Aan de voorzijde gemonteerd maaidek voor uitstekende toegang tot hoeken en onder struiken, parkbanken enz.
Ruiter 16 AWD
Servicepositie
Servicepositie op het maaidek vergemakkelijkt reiniging en onderhoud.
Rider 300-serie
Comfortabele bestuurderspositieVeelzijdig gebruikBevestigingsframeExterne tankdopPedaalbediende hydrostatische transmissieGemakkelijke toegangscontroleAutomatische mesinschakelingGemakkelijk toegankelijke maaihoogtehendelAchter uitwerpenVier grote wielenMotor achter bestuurderDrijvend maaidekDraaibare steunwielenGemakkelijk toegankelijke servicepuntenTransparante brandstoftankkoplampenDraaiende achterasUrenteller met servicetimerbekerhouderOpbergvakFles houder. Retailprijs 11398,- Dit betreft een showmodel, demo 8 draaiuren

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet.

Sluiten

Foto's

  • Zitmaaier, Husqvarna R322T AWD

  • Zitmaaier, Husqvarna R322T AWD

  • Zitmaaier, Husqvarna R322T AWD

  • Zitmaaier, Husqvarna R322T AWD

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×