« GROTE PARTIJ DOMEINNAMEN - URL'S, KANSSPELSECTOR (3016)

« Domeinnaam / URL

diceapp.be

Kavel nummer: 2972-041

diceapp.be

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Domeinnaam / URL - Kavel 41 van 137

Omschrijving

diceapp.be. Dit lot betreft deze domeinnaam (URL). Na betaling van het lot kunt U uw reseller een verzoek laten sturen om deze domeinnaam te verhuizen of er wordt (na uw uitdrukkelijke toestemming) een code naar uw email adres gestuurd waarmee U deze domeinnaam kunt verhuizen naar de registrar van uw keuze. Het is ook mogelijk om de domeinnaam op uw naam over te zetten bij de bestaande registrar, hieraan is evenwel een bijkomende kost verbonden van € 12,00 + BTW per domeinnaam (per jaar) betaalbaar aan de huidige registrar. Opgelet: dit lot betreft enkel de overdracht van de domeinnaam: er kunnen geen rechten aan onttrokken worden inzake copyright of merkenrecht.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • diceapp.be

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×