« WELLNESS ARTIKELEN, MASSAGEBADEN, SPA'S, STOOMCABINES, LOUNGE- EN DINNERSETS, BADKAMERMEUBELEN ENZ. (HOBOKEN) (830)

« Mengkranen, Douche Toebehoren

mengkranen, douche toebehoren

Kavel nummer: 601-111

mengkranen, douche toebehoren

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

1x vrijstaande badkraan. Type TAP2. Voorzien van mengkraan en douche. Nieuw artikel in verpakking. Deze badkraan heeft ééngreeps bediening en is een mengkraan. Totale hoogte met douche is ca. 100cm. De uitloopmond is op ca. 72cm. Bij deze kraan wordt een douchegarnituur geleverd, zodat u in één keer compleet bent voor bijvoorbeeld uw vrijstaande bad. De douche kan worden opgezet via de mond van de kraan. De kraan is met een gepolijst chroom coating afgewerkt en heeft een koper binnenwerk. Deze badkraan heeft een schuine kraanuitloop. Binnenwerk is van koper. Gewicht ca. 11,5Kg. Winkeladviesprijs euro 785,- Dit betreft een artikel nieuw in 1 verpakking. afm.c. 82x47x18cm.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet.

Sluiten

Foto's

  • mengkranen, douche toebehoren

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×