« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Inbouwspots

12 x Neo design inbouwspots zwart

Kavel nummer: 4504-100

12 x Neo design inbouwspots zwart

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Inbouwspots - Kavel 1 van 49

Omschrijving

12 x Neo design inbouwspots zwart. Deze chique inbouw spots zijn kantelbaar, volledig dimbaar en kunnen op een leuke en eenvoudige wijze zowel voor hoofdverlichting als voor sfeerverlichting zorgen. De armaturen kunnen zowel in de woonkamer, de keuken, in slaapkamers, studeerkamers of overlopen worden gebruikt, maar ook in werkkamers of in het thuiskantoor ter verlichting van werkplekken of producten. De armaturen zijn mat zwart van kleur, kantel en roteerbaar en zullen in iedere ruimte een subtiele en elegante uitstraling geven. Type: Inbouwspots, Lichtbron: inbegrepen, lichtkleur: 2700K, extra warm wit, Afmetingen ca 8 cm. Inbouwhoogte ca: 7 cm, Conditie: nieuw, ter waarde van: € 442,- Leveromvang; 12 spots volledig compleet inclusief 12 x GU10 ECO lichtbronnen. Verwisselbaar lampje: Ja. Kantelbaar: Ja. Roteerbaar: Ja. Dimbaar: Ja. Gratis verzending

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 12 x Neo design inbouwspots zwart

  • 12 x Neo design inbouwspots zwart

  • 12 x Neo design inbouwspots zwart

  • 12 x Neo design inbouwspots zwart

  • 12 x Neo design inbouwspots zwart

  • 12 x Neo design inbouwspots zwart

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×