« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Hanglampen, Sfeerverlichting

Aurora 360 design hanglamp wit

Kavel nummer: 4504-349

Aurora 360 design hanglamp wit

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

Aurora 360 design hanglamp wit. Deze bijzondere hanglamp geeft een unieke uitstraling en past in meerdere ruimten waaronder de woonkamer, in een vide, in een slaapkamer of op zolder. Het modern vormgegeven armatuur beschikt over 3 x afzonderlijk draai- en kantelbare ringen welke allemaal voorzien zijn van een extra warm witte led lichtbron. Dankzij de flexibele ophangset is het mogelijk om alle 3 ringen afzonderlijk van elkaar te kantelen en in hoogte te verstellen. Zo kan deze chique hanglamp in iedere ruimte net even anders zijn. De montage is eenvoudig en vindt dankzij de lichtgewicht eigenschappen snel plaats. Aantal 1 x, Type: Hang/Pendel armatuur, Aantal lichtbronnen: 3. Kardanisch verstelbaar: Ja, Lichtkleur: 2700K Warm wit. Lichtsterkte 65 Watt. Aansluiting: 230 Volt. Kleur: Wit, Afmeting: 60 + 40 + 20 cm, Materiaal Staal / aluminium, Conditie: Dit betreft een nieuw product ter waarde van: € 378,-

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Aurora 360 design hanglamp wit

  • Aurora 360 design hanglamp wit

  • Aurora 360 design hanglamp wit

  • Aurora 360 design hanglamp wit

  • Aurora 360 design hanglamp wit

  • Aurora 360 design hanglamp wit

  • Aurora 360 design hanglamp wit

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×