« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Inbouwspots, Badkamerverlichting

12 x Pure Series Angled design spots

Kavel nummer: 4504-445

12 x Pure Series Angled design spots

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

12 x Pure Series Angled design spots. Deze randloze inbouwspots zijn gemaakt van een vezel versterkt gips composiet. Hierdoor is het armatuur na de montage volledig met het plafond mee te stuccen met iedere soort stuc of gips en is het daarna ook overschilderbaar. Het eindresultaat is een zeer strakke en perfect geïntegreerde inbouwspot die naadloos in het plafond opgaat. Het grote voordeel van deze armaturen is dat ze het licht zullen schijnen onder een hoek van ca 45 graden. Hierdoor zijn ze te gebruiken om de wand te verlichten of te gebruiken in schuine plafonds waardoor het licht naar beneden zal vallen. Deze design spots stralen een grote mate van rust uit en kunnen worden toegepast in de woonkamer, in de keuken, de overloop, in slaapkamers en inloopkasten, maar ook in de badkamer, op zolder of in de uitbouw. De armaturen zijn in hoogte verstelbaar, volledig dimbaar te gebruiken met ieder Led of halogeen lampje van het type GU10 of MR16. Producteigenschappen: Afmeting: 10 x 10 x 4.5 cm. Dimbaar: Ja. Overschilderbaar: Ja. Fitting: GU10. Fitting verwisselbaar: Ja. Kleur: mat wit. Conditie: Nieuw, ter waarde van: € 828,-

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 12 x Pure Series Angled design spots

  • 12 x Pure Series Angled design spots

  • 12 x Pure Series Angled design spots

  • 12 x Pure Series Angled design spots

  • 12 x Pure Series Angled design spots

  • 12 x Pure Series Angled design spots

  • 12 x Pure Series Angled design spots

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×