« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Inbouwspots, Badkamerverlichting

8 x Aron II badkamer design inbouwspots wit

Kavel nummer: 4504-432

8 x Aron II badkamer design inbouwspots wit

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

8 x Aron II badkamer design inbouwspots wit. Deze chique design inbouwspots passen zowel goed in een klassiek als in een modern interieur en kunnen in de badkamer, boven het bad of de douche of in de sauna worden gebruikt. Maar ook in slaapkamers, in de inbouwkast, op de overloop, in studeerkamers of in speelkamers. De spots zijn volledig spatwaterdicht afgewerkt en hebben een vrij inbouwhoogte nodig van slechts 4.5 cm, waardoor ze eenvoudig te plaatsen in nagenoeg alle plafonds en zullen in iedere ruimte voor een bijzondere uitstraling zorgen. De armaturen zijn volledig dimbaar, voorzien van een warm wit led lampje en kunnen zowel voor hoofdverlichting als voor sfeerverlichting zorgen. Afmeting: 7 x 7 cm, inbouwhoogte: 4.5 cm Led lichtbron; inbegrepen, 10 Watt, 2700K, extra warm wit, dimbaar, spatwaterdicht, IP54, Lotwaarde: € 474,- Gratis verzending

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 8 x Aron II badkamer design inbouwspots wit

  • 8 x Aron II badkamer design inbouwspots wit

  • 8 x Aron II badkamer design inbouwspots wit

  • 8 x Aron II badkamer design inbouwspots wit

  • 8 x Aron II badkamer design inbouwspots wit

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×