ANTIEK, CURIOSA, GADGETS, COLLECTABLES, ETC. GRATIS VERZENDING NAAR BELGIE EN NEDERLAND VANAF € 25 (LUNTEREN (NL)) (1789)

Veiling informatie

Veiling van Antiek, Curiosa, Gadgets, Collectables, etc. uit boedelruimingen, handelsvoorraden e.d. Uw gewonnen kavels zullen u, bij een orderwaarde van minimaal € 25,00 in België en Nederland, helaas m.u.v. de eilanden, gratis worden toegezonden. Lees ook de veilinginfo i.v.m. combinatiemogelijkheden gratis verzending. U hoeft over de kavels, i.v.m. de margeregeling, geen BTW te betalen. LEES A.U.B DE VEILINGINFO!!

Extra informatie

Informatie i.v.m. verzending en/of afhalen:

 

Wanneer sprake is van verzending gaan wij voor de verzending van orders uit van de adresgegevens in het systeem van Vlavem. Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na einde van de veiling via email (let op! Alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende) door te geven aan info@oozzoo.nl.

 

Verzending of transport is altijd, ook bij “gratis verzendveilingen” voor uw risico. Wanneer u geen risico wilt lopen kunt u uw kavels altijd, dit geldt ook voor alle “gratis verzendveilingen”, op 1 van onze afhaaldagen zelf op onze locatie in Lunteren afhalen of laten halen. Indien u kavels waarvoor gratis verzending geldt zelf wilt afhalen of laten afhalen dient u ons dit binnen 24 uur na einde van de veiling via email info@oozzoo.nl te melden.

 

Gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden naar België en Nederland m.u.v. de eilanden. Voor verzenden naar Duitsland rekenen wij € 15,00 per zending. Naar andere landen kan uitsluitend na offerte via email info@oozzoo.nl worden verzonden. Voor verzenden naar de Nederlandse eilanden rekenen wij (=ons extra kostprijstarief van vervoerder)  € 10,00. Een verzendorder kunt u via email info@oozzoo.nl aanvragen na betaling van de order.

 

Wanneer u in deze veiling de minimale orderwaarde niet heeft bereikt, bewaren wij, na ontvangst van uw betaling, graag uw order tot een volgende OOZZOO veiling waarvoor “gratis verzenden met minimale orderwaarde” geldt.

Als met het totaal van beide (of meerdere) orders de minimale orderwaarde dan wel is bereikt sturen wij u het geheel alsnog gratis toe. Wij kunnen betreffende order maximaal 2 maanden gratis voor u bewaren.

 

Orders waarbij de benodigde  orderwaarde onder € 25,00 blijft kunt u afhalen op onze afhaaldag, maar verzending van deze orders is na betaling van onze inpak- en verzendkosten, op aanvraag via email info@oozzoo.nl ontvangt u van ons hiervoor een factuur, natuurlijk ook mogelijk.

 

Wanneer een afhaaldag u niet schikt is het voor ons, mits u dit ons via email info@oozzoo.nl tijdig meldt, geen enkel probleem om uw order tot 1 van onze volgende kijk- of afhaaldagen (zie OOZZOO veilingen onder “huidige veilingen” op de site) te bewaren. Wij kunnen betreffende order maximaal 2 maanden gratis voor u bewaren.

 

Algemene informatie over de veiling:

 

Veel van de soort kavels in deze veiling zult u ook vinden bij traditionele veilinghuizen en gespecialiseerde online veilingbedrijven. Wij zijn geen taxateurs en hebben beperkte kennis van de te veilen kavels. Daarom kunnen wij met zeer lage minimums starten en in betreffende veilingen u uw kavels gratis toesturen.

 

Uw bieding op onze kavels is bindend.

 

Alle kavels zijn door ons summier bekeken en summier omschreven. Wanneer achter een omschrijving of woord een vraagteken is vermeld bestaat het vermoeden dat beschrevene juist is, maar zeker zijn we dan niet. Goederen, waaronder bijvoorbeeld LP’s, CD’s, DVD’s, e.d., zijn door ons niet op werking getest, op kwaliteit beoordeeld, of op staat en/of inhoud gecontroleerd. Gebruiksvoorwerpen in de veiling werden voor zover bekend nog gebruikt. V.w.b. de werking kunnen wij echter geen garanties geven. Alle omschrijvingen en beschrijvingen van kavels dienen uitsluitend als indicatief te worden gezien. Wanneer bij een kavel een verwachte opbrengst is aangegeven betreft dit een waardebandbreedte waarvoor soortgelijke goederen op andere veilingen zijn geveild. Eventuele op foto's zichtbare inventaris (bijv. bordenstandaards, ophangsystemen, tafels e.d.) behoort nooit, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, tot de kavel.

 

Wij raden u aan om onze kijkdagen, waar u van harte welkom bent, te bezoeken en de kavels goed te bekijken voordat u gaat bieden.

 

Te verzenden orders zullen eventueel gecombineerd met andere te verzenden orders uit OOZZOO veilingen worden verzonden. In geval van verzending streven wij er naar uw in aanmerking komende kavels zo snel mogelijk na ontvangst van uw betaling te verzenden. De kavels worden in ieder geval uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw betaling aan u verzonden.

 

Wanneer een zending aan ons wordt geretourneerd omdat door u onjuiste adresgegevens zijn verstrekt, of een adreswijziging te laat is doorgegeven, kunnen wij u die zending alleen opnieuw toesturen na betaling van de verzendkosten van deze nieuwe verzending.

 

Voor verzending pakken wij alle goederen met hoogwaardig en getest verpakkingsmateriaal in. Ook proberen wij i.v.m. het milieu verpakkingsmaterialen zo veel mogelijk te hergebruiken. De kans op schade tijdens transport is daardoor klein. Wanneer onverhoopt toch schade is ontstaan kunnen wij u richting transporteur eventueel alleen ondersteunen na ontvangst van gedetailleerde foto's van het (de) artikel(en) en de verpakking(en). De verpakking(en) van zendingen waarvoor een schade wordt gemeld, dienen dan te worden bewaard totdat vanuit OOZZOO anders wordt aangegeven.


OPGELET: BELGISCHE KOPERS GEREGISTREERD MET GELDIG BTW-NUMMER BETALEN VOOR DEZE VEILING GEEN BTW.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
maandag 09 december 2019
vanaf 16:00

Sluiting:
zaterdag 21 december 2019
vanaf 18:45

Kijkdag(en):
woensdag 18 december 2019
van 15:00 tot 17:00

Ophaaldag(en):
vrijdag 27 december 2019
van 15:00 tot 17:00

Algemene informatie

Aantal kavels:
448

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet.

Sluiten

Verkoopmeester:
Vlavem. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
Enkel via overschrijving

Locatie

Bisschopweg 5A
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Aardewerk (W.O. Antiek)

21 dec 2019 18:45 Gesloten

Antiek, Oud Of Gewoon Mooi

21 dec 2019 18:50 Gesloten

Boeken, Bladmuziek, E.D. (W.O. Antieke)

21 dec 2019 18:55 Gesloten

Boeken, Bladmuziek, E.D. (W.O. Antieke) 2

21 dec 2019 19:00 Gesloten

Curiosa, Diversen, Gadgets, Gimmicks, E.D.

21 dec 2019 19:05 Gesloten

Kristal En Glas (W.O. Antiek)

21 dec 2019 19:10 Gesloten

Lampen, Kandelaren E.D. (W.O. Antiek)

21 dec 2019 19:15 Gesloten

LP's, Singles, Vinyl,Muziek Dvd's

21 dec 2019 19:20 Gesloten

Porselein (W.O. Antiek)

21 dec 2019 19:25 Gesloten

Schilderijen, Etsen, Prenten, Wandversieringen, E.D.

21 dec 2019 19:30 Gesloten

Sieraden, Bijoux, Horloges, E.D. (W.O. Zilver & Antiek)

21 dec 2019 19:35 Gesloten

Verzamelen, Verzameling, E.D.

21 dec 2019 19:40 Gesloten

Vintage

21 dec 2019 19:45 Gesloten