« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Wandlampen, Sfeerverlichting

24 x Bolt Grill buiten armatuur

Kavel nummer: 4504-518

24 x Bolt Grill buiten armatuur

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

24 x Bolt Grill buiten armatuur. Type: Art. INC-BOLT-GRILL, Afmeting ca 17 x 7 x 5.7 cm Kleur: RVS, Lichtbron inbegrepen: Ja, LED. Lichtsterkte: 6 Watt. Energie label A++ Spatwaterdicht: Ja, IP54. Bijzonderheden: Dit product is volledig nieuw, ter waarde van: € 468,- Deze modern vormgegeven wand spots zijn een ideale oplossing voor de verlichting van een terras, een buitenwand of gevel, plantenbakken, de tuinafscheiding, de garagen of de overkapping. De led lichtbron van deze wand spots wordt extra beschermt dankzij de grill difussor waardoor de armaturen ook veilig zijn om er tegen aan te stoten, daarnaast geeft een bijzonder licht effect. Het grote voordeel van deze armaturen is dat de inbouwdiepte van slecht 5.7 cm waardoor ze in verreweg de meeste situaties snel en eenvoudig te plaatsen zijn en in zowel moderne als klassieke tuinen niet zullen misstaan. De armaturen zijn spatwaterdicht afgwerkt en voorzien van een duurzaam A++ led lampje met een sterkte van 6 Watt en een natuurlijk witte lichtkleur.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 24 x Bolt Grill buiten armatuur

  • 24 x Bolt Grill buiten armatuur

  • 24 x Bolt Grill buiten armatuur

  • 24 x Bolt Grill buiten armatuur

  • 24 x Bolt Grill buiten armatuur

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×