« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Wandlampen, Sfeerverlichting

4 x Paris Sensor buiten armatuur zwart

Kavel nummer: 4504-516

4 x Paris Sensor buiten armatuur zwart

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

4 x Paris Sensor buiten armatuur zwart. Met deze gevelspots kun je op een leuke en snelle manier prachtige licht decoraties en een sfeervolle tuin creëren. De wandlampen schijnen het licht op een duidelijk manier naar voren beneden en zullen zowel voor een praktische als sfeervolle verlichting rondom het huis en tuin zorgen. Met deze wandlampen kun je op eenvoudige wijze een deur, een pad of een muur uitlichten, maar ook het terras, de tuinafscheiding of de overkapping. De wandlampen hebben als groot voordeel dat ze een zelf instelbare bewegingssensor hebben, snel te plaatsen zijn en sfeervol licht geven. De bewegings sensor reageert vanaf 9 meter en heeft een werkingsgebied van 140 graden. De wandlampen zijn spatwaterdicht afgewerkt en voorzien van een duurzame led lichtbron van 10 watt @ 900 lumen. Afmeting ca 25 x 6.6 x 18 cm. Spatwaterdicht: Ja, IP54, Kleur: Zwart mat, Energieklasse A+ Dit betreft een volledig nieuw product. Gratis verzending

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 4 x Paris Sensor buiten armatuur zwart

  • 4 x Paris Sensor buiten armatuur zwart

  • 4 x Paris Sensor buiten armatuur zwart

  • 4 x Paris Sensor buiten armatuur zwart

  • 4 x Paris Sensor buiten armatuur zwart

  • 4 x Paris Sensor buiten armatuur zwart

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×