« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4495)

« Wandverlichting, Sfeerverlichting

4 x Weldon Design wand armatuur zwart

Kavel nummer: 4535-257

4 x Weldon Design wand armatuur zwart

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

4 x Weldon Design wand armatuur zwart. Deze prachtig vormgegeven wandspots schijnen het licht op een zeer sfeervolle manier zowel naar boven en naar beneden. Het grote voordeel van deze armaturen is dat ze slechts 3 cm uit de wand steken waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen en op een subtiele wijze aanwezig zijn. De wandlampen kunnen perfect in de woonkamer, in de keuken of in de gang worden gebruikt, maar kunnen ook slaapkamers, studeerkamers of de badkamer van extra sfeerlicht voorzien. De armaturen zullen in iedere ruimte voor een chique en unieke uitstraling zorgen. Aantal lichtbronnen: 2, lichtsterkte 2 x 6 Watt Led. Kleur behuizing: zwart. Afwerking: Mat. Afscherming: IP54 spatwaterdicht. Licht kleur: warm wit. Afmeting ca.: 17 x 9 x 3 cm. ter waarde van: € 368,- Gratis verzending

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 4 x Weldon Design wand armatuur zwart

  • 4 x Weldon Design wand armatuur zwart

  • 4 x Weldon Design wand armatuur zwart

  • 4 x Weldon Design wand armatuur zwart

  • 4 x Weldon Design wand armatuur zwart

  • 4 x Weldon Design wand armatuur zwart

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×