« INDUSTRIËLE NAT-DROOG STOFZUIGERS (GRATIS LEVERING) (3834)

« Indurstriele Nat-Droog Stofzuiger

Industriële stofzuiger 20L 2000W nat droog stofzuiger

Kavel nummer: 3830-2

Industriële stofzuiger 20L 2000W nat droog stofzuiger

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

Industriële stofzuiger 20L 2000W natte droge stofzuiger met 4 afneembare wielen van roestvrij staal Rood 9068
Aanvullende informatie
Deze stofzuiger in de werkplaats kan zowel droog als nat vuil goed aan. Een zeer krachtige elektromotor met een maximale zuigkracht van 2000 W en HEPA-materiaal en het sponsfilter dat het beschermt, die herbruikbaar zijn, maken de industriële stofzuiger zelfs het moeilijkste vuil perfect.
De behuizing van de industriële stofzuiger is gemaakt van sterk kunststof, wat een hoge weerstand tegen mechanische schade garandeert. De werkplaatsstofzuiger heeft een robuuste roestvrijstalen tank met een inhoud van 20 liter, die een zeer lange levensduur mogelijk maakt. De stofzuiger is zakloos - na voltooiing van het werk volstaat het om de tank te legen en indien nodig vuile filters schoon te maken (ze kunnen gemakkelijk worden gereinigd onder warm, stromend water). Zeer lange kabel met een lengte van 6 m, maakt een groot werkgebied mogelijk.

FILTRATIESYSTEEM - Onze industriële stofzuiger heeft een drievoudige filtratie zodat de stofzuiger niet verstopt raakt en u hem niet vaak hoeft schoon te maken! Elk filter is herbruikbaar, was het gewoon onder stromend water.


FUNCTIONEEL - De stofzuiger heeft de functie van een blazer, gebruik gewoon de speciale dop die bij de set is geleverd, breng de pijp van de zuignap naar de Outlet , en de stofzuiger wordt een ventilator. Hiermee kunt u onzuiverheden verwijderen uit moeilijk bereikbare gebieden. Het verwijdert onzuiverheden zoals stof in de hoeken en is ook een uitstekend alternatief voor het verwijderen van bladeren.

ACCESSOIRES - De set bevat 3 verwisselbare hulpstukken die een breed scala aan mogelijkheden mogelijk maken. Brede, grote borstel voor nat en droog zuigen, werkt in 2 standen. Een middelgrote borstel reinigt krasgevoelige gebieden. Het gleufontwerp is met name geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen, bijv. B. slots. Het is perfect voor het reinigen van uw auto. Elk mondstuk kan op de basis van de stofzuiger worden geplaatst, zodat deze altijd op zijn plaats zit en niet verloren gaat en de bediening comfortabel is.


KWALITEIT - in ons stofzuigermodel gebruikte de fabrikant een koperen motor. De industriële stofzuiger zonder zak maakt een zeer grondige reiniging na alle reparaties mogelijk, is geschikt voor het reinigen van vuil, gips, stof, stof, stoffering en vloeren en voor het verwijderen van koude as van de open haard of voor het reinigen van uw garage. Dankzij het feit dat het zonder tas is, hoef je je geen zorgen te maken over het constant kopen van nieuwe tassen en onnodig geld uitgeven.


SPECIFICATIES - Capaciteit: 20l maximale zuigkracht: 2000W Spanning: 220-240V 50-60Hz Luchtstroom: 2.0m3 / min Beschermingsklasse: IPX4 Tank: roestvrij staal Type: zakloos Filter: HEPA, materiaal (meegeleverd) Slanglengte: 1,5 m Lengte van het netsnoer: 6 m Afmetingen (L / B / H): 32/32 / 48cm Gewicht met

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Industriële stofzuiger 20L 2000W nat droog stofzuiger

  • Industriële stofzuiger 20L 2000W nat droog stofzuiger

  • Industriële stofzuiger 20L 2000W nat droog stofzuiger

  • Industriële stofzuiger 20L 2000W nat droog stofzuiger

  • Industriële stofzuiger 20L 2000W nat droog stofzuiger

  • Industriële stofzuiger 20L 2000W nat droog stofzuiger

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×