« INDUSTRIËLE NAT-DROOG STOFZUIGERS (GRATIS LEVERING) (3834)

« Indurstriele Nat-Droog Stofzuiger

Industriële stofzuiger nat-droog stofzuiger

Kavel nummer: 3830-1

Industriële stofzuiger nat-droog stofzuiger

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

Industriële stofzuiger nat-droog stofzuiger RVS container 1800 W 40L 3 meter slang industriële stofzuiger met & zonder zak 9071
Aanvullende informatie
Een industriële stofzuiger van uitstekende kwaliteit die zowel thuis kan worden gebruikt als voor het reinigen van commerciële oppervlakken in fabrieken, fabrieken, maar ook op bouwplaatsen en in werkplaatsen. Deze werkplaatsstofzuiger kan zowel droog als nat vuil heel goed opzuigen (oa voor het opvangen van gemorst water). Een zeer krachtige elektromotor met een maximale zuigkracht van 1800W en herbruikbare HEPA-, materiaal- en sponsfilters maken deze industriële stofzuiger perfect voor het verwerken van zelfs de moeilijkste vervuiling. De behuizing van de industriële stofzuiger is gemaakt van sterk kunststof, wat een hoge weerstand tegen mechanische schade garandeert. De werkplaatsstofzuiger heeft een robuuste roestvrijstalen tank met een inhoud tot 40 liter, waardoor zeer lang kan worden gewerkt. De stofzuiger is zakloos - wanneer de klus geklaard is, hoeft u alleen maar de tank te legen en de vuile filters te reinigen indien nodig (ze kunnen veilig worden gewassen onder stromend warm water). Een zeer lange kabel met een lengte van 6 m maakt een groot bereik mogelijk.
DRIEVOUDIG FILTRATIESYSTEEM
Ons model van de industriële stofzuiger is voorzien van een drievoudig filtersysteem, zodat de stofzuiger niet verstopt raakt en veel minder vaak hoeft te worden gereinigd! Elk filter is herbruikbaar, was het gewoon onder stromend water. De drievoudige filtering vermindert de kwaliteit van de uitlaatlucht, wat het stofgehalte van de uitlaatlucht verder vermindert.
CONTACTDOOS VOOR HET AANSLUITEN VAN ELEKTRISCH GEREEDSCHAP
Het apparaat heeft een aansluiting voor het aansluiten van elektrisch gereedschap, het maakt een perfecte samenwerking mogelijk met een gipsmolen, houtmolen en Overigen gereedschappen met stofafzuiging. Het stopcontact heeft een vermogen van maar liefst 2000W! Daarnaast zorgt de start-stop-functie ervoor dat de stofzuiger automatisch uitschakelt wanneer het gereedschap wordt uitgeschakeld. AFVOERFUNCTIE
De stofzuiger is ook te gebruiken voor nat werk, hij neemt nat vuil, water en diverse vloeistoffen op, zodat er een gat in de behuizing zit voor gemakkelijke afvoer. De stop wordt beschermd door een afdichting die voorkomt dat water spontaan ontsnapt.

TRIPLE FILTRATION - Ons model industriële stofzuiger heeft een drievoudige filtratie, zodat de stofzuiger niet verstopt raakt en veel minder vaak hoeft te worden gereinigd! Elk filter is herbruikbaar.


PRAKTISCH - De stofzuiger heeft een aansluiting voor het aansluiten van elektrisch gereedschap en werkt perfect met een grinder, een houtslijper. Het stopcontact heeft een vermogen van maar liefst 2000W! Daarnaast zorgt de start-stop-functie ervoor dat de stofzuiger automatisch uitschakelt wanneer het gereedschap wordt uitgeschakeld. Het apparaat heeft een blaasfunctie, het verwijdert onzuiverheden op moeilijk bereikbare plaatsen, bijv. B. het vuil in de hoeken.


ACCESSOIRES - 3 verwisselbare opzetstukken zijn inbegrepen in de set, grote borstel voor nat en droog stofzuigen, werkt in 2 posities. Met de middelgrote kwast maak je krasgevoelige plekken schoon. Het is perfect voor het schoonmaken van de auto. Voor kleinere bijlagen kunt u de bijgeleverde adapter gebruiken.


STABIEL - De fabrikant gebruikte een koperen motor in ons model stofzuiger. Met de zakloze industriële stofzuiger kunt u zeer grondig reinigen, hij is geschikt voor het reinigen van vuil, gips, stof, stoffering en vloeren, maar ook voor het verwijderen van koude as van de open haard of voor het schoonmaken van de garage.


SPECIFICATIES - Capaciteit: 40 l maximale zuigkracht: 2500 W Vermogen: 1800 W Voltage: 220-240 V 50-60 Hz Luchtstroom: 2,2 m3 / min Beschermingsklasse: IPX4 Container: roestvrij staal Type: HEPA-filter zonder zak Lengte slang: 3 m Lengte snoer: 8 m Afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 37/35 / 73cm gewicht: 9,2 kg: gewicht met verpakking 10,25 kg.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Industriële stofzuiger nat-droog stofzuiger

  • Industriële stofzuiger nat-droog stofzuiger

  • Industriële stofzuiger nat-droog stofzuiger

  • Industriële stofzuiger nat-droog stofzuiger

  • Industriële stofzuiger nat-droog stofzuiger

  • Industriële stofzuiger nat-droog stofzuiger

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×