« MEGA ZOMER VEILING VAN TUINHUIZEN, SPEELTOESTELLEN, HEKWERK, AANHANGWAGENS, GEREEDSCHAPPEN, ENZ. (NEDERWEERT (NL)) (2212)

« Diversen

Mt Logic dect telefoon set 4 delig

Kavel nummer: 2116-0931

Mt Logic dect  telefoon set  4 delig

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Diversen - Kavel 12 van 31

Omschrijving

Aantal: 1
Merk: MT logic
Productnaam: dect telefoon set
Model: 4 delig

Conditie: Nieuw

Productbeschrijving: Bij deze DECT telefoon krijgt u vier handsets om op verschillende plekken in huis te plaatsen. In de woonkamer, keuken en slaapkamers bijvoorbeeld, zodat u een toestel binnen handbereik hebt als er iemand belt. U kunt de set desgewenst uitbreiden tot 4 toestellen in totaal.

Een van de fijne eigenschappen van deze DECT telefoon(s) is dat u gesprekken kunt doorverbinden naar een ander toestel. Handig als u boven opneemt, maar de beller een huisgenoot wil spreken die beneden is. Bovendien is het mogelijk een conferentiegesprek te houden.

Twee mooie eigenschappen van een DECT telefoon zijn de kraakheldere geluidskwaliteit en beveiligde verbinding. In de huizen en/of bedrijven om u heen worden natuurlijk ook allerlei signalen verzonden en ontvangen. Denk aan mobiele telefoons, babyfoons en wifi. Al deze signalen hebben geen enkele invloed op uw DECT telefoon. U kunt uw gesprekspartner altijd duidelijk verstaan en uw verbinding is storingsvrij.

Als u een telefoon zoekt voor meer gemak in uw dagelijks leven, dan is deze DECT telefoon een uitstekende keuze. Over dit toestel is goed nagedacht en dat merkt u aan alles. De mogelijkheden van de telefoon zijn perfect in balans met het gebruiksgemak. Zo heeft u een telefoonboek met ruimte voor vijftig contacten, waar u snel en simpel doorheen kunt bladeren. Er is een terugbelfunctie (voor de laatste vijf nummers waar u contact mee had), die u met een druk op de knop bedient. En u kunt VIP-beltonen instellen, zodat u al aan de beltoon hoort wie er aan de lijn is.

Met dit toestel kiest u voor een vrij eenvoudige telefoon, die toch alles biedt wat u verlangt. Zoals handsfree bellen, terwijl u ergens anders mee bezig bent. Het instellen van het gespreksvolume, op het geluidsniveau dat voor u het prettigst is. En natuurlijk:

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet.

Sluiten

Misschien interessant in het actuele aanbod

Foto's

  • Mt Logic dect  telefoon set  4 delig

  • Mt Logic dect  telefoon set  4 delig

  • Mt Logic dect  telefoon set  4 delig

  • Mt Logic dect  telefoon set  4 delig

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×