« DIV. CURSUSSEN INCL. SOFTWARE EN ONLINE CURSUSSEN (GRATIS DIGITALE VERZENDING) (4973)

« Online Cursussen

Online Cursus Boekhouden

Kavel nummer: 5036-096

Online Cursus Boekhouden

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Online Cursussen - Kavel 34 van 56

Omschrijving

Online Cursus Boekhouden
Aantal: 1
Merk: D.E. Courses
Productnaam: Online Cursus Boekhouden
Ter waarde van: €139,95
Conditie: Nieuw

Bijzonderheden: U ontvangt uw inloggegevens per e-mail!

Omschrijving:

Zelf geen goed inzicht in je boekhouding? Dat wil je niet met een eigen onderneming! Start daarom vandaag nog met onze unieke online cursus Boekhouden. Op een laagdrempelige, duidelijke en overzichtelijke manier leer jij stapsgewijs de basisprincipes van boekhouden en hoe je deze kunt toepassen. Je leert het doel en belang van verschillende soorten boekhoudkundige informatie. En het gebruik van technieken om deze informatie te gebruiken om zakelijke beslissingen te nemen. Onze thuiscursus zit bovendien boordevol tips en tricks voor jouw eigen praktijk, met handige oefeningen en praktijkvoorbeelden die direct toepasbaar zijn in je eigen situaties. Bovendien staat een persoonlijke, deskundige docent Boekhouden tot je beschikking voor al je vragen. Stel ze eenvoudig via e-mail of WhatsApp.


Waarom je kiest voor onze Online Cursus Boekhouden?
Verwerf praktische boekhoudkundige kennis en vaardigheden voor het runnen van jouw bedrijf. Onze hands-on online cursus Boekhouden helpt jou daarbij. En dat in slechts 3 maanden. En zo vanuit kantoor of je thuis en in je eigen tijd! Efficiënt, maar zeker ook leuk en leerzaam. Dat is wat onze tevreden cursisten die je voorgingen ook hebben ervaren. Dus waar wacht je nog op? Bestel de cursus Boekhouden nu!

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Online Cursus Boekhouden

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag betaalt u geen BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×