« DIV. CURSUSSEN INCL. SOFTWARE EN ONLINE CURSUSSEN (GRATIS DIGITALE VERZENDING) (4973)

« Online Cursussen

Online Cursus Microsoft Excel

Kavel nummer: 5036-097

Online Cursus Microsoft Excel

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Online Cursussen - Kavel 35 van 56

Omschrijving

Online Cursus Microsoft Excel
Aantal: 1
Merk: D.E. Courses
Productnaam: Online Cursus Microsoft Excel
Ter waarde van: €139,95
Conditie: Nieuw

Bijzonderheden: U ontvangt uw inloggegevens per e-mail!

Omschrijving:

Excel ingewikkeld? Niet meer voor jou! Na slechts 3 maanden met onze unieke en efficiënte online cursus Excel. Hierin maak je kennis met Microsoft Excel, 's werelds populairste spreadsheetprogramma. In blokken leer je stapsgewijs alle tips and tricks van Excel. Hoe je gegevens efficiënt kunt beheren en analyseren met dit krachtige programma. Hoe je Excel formules gebruikt, gegevens invoert en organiseert, berekeningen uitvoert met eenvoudige functies en het uiterlijk van rijen, kolommen, cellen en gegevens opmaakt en nog veel meer. Met telkens een heldere en duidelijke uitleg van de theorie en handige praktijkvoorbeelden, die direct toepasbaar zijn in je eigen situaties. Heb je meer uitleg nodig? Dan kun je terecht bij je persoonlijke, deskundige docent Excel. Stel je vragen via e-mail of WhatsApp.

Waarom je kiest voor onze Online Cursus Microsoft Excel?
In amper 3 maanden van beginnend Excel gebruiker naar Excel expert? Ontwikkel je vaardigheden met Excel voor je eigen boekhouding, het opstellen van rapporten of wat dan ook in jouw dagelijkse praktijk. Met onze laagdrempelige online cursus Excel gaat dat heel gemakkelijk. Zo vanuit je luie stoel en in je eigen tijd. Niet alleen efficiënt, maar ook leuk en leerzaam. Bestel de cursus Excel en start nog vandaag. Veel tevreden cursisten gingen je voor.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Online Cursus Microsoft Excel

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag betaalt u geen BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×